Jezdecke potřeby EquTex
Pátek 29.3. prodejna otevřena 10:00-13:00, sobota až pondělí bude zavřeno. Přejeme všem klidné svátky.

ST HIPPOLYT - IRISH MASH 15kg

Značka: ST HIPPOLYT

Tradičně dietetický krmný doplněk. Chutná hotová směs s nízkých obsahem obilovin pro povzbuzení trávení a látkové výměny.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Možnosti doručení
680 Kč 607,14 Kč bez DPH
ST HIPPOLYT - IRISH MASH 15kg
Značka: ST HIPPOLYT

Tradičně dietetický krmný doplněk. Chutná hotová směs s nízkých obsahem obilovin pro povzbuzení trávení a látkové výměny.

Papírový pytel – 15 kg.

Požitek bez výčitek.

Ze žlabu se kouří. Sladká aromatická vůně potravy stoupá a nechává koně zapomenout na všechna trápení. Krmení směsi Irish Mash je pro naše přátele vždy velkým svátkem. A to nejlépe dvakrát až třikrát  týdně.

Krmivo s tradicí
Tato lehce připravitelná a nanejvýš chutná směs povzbuzuje trávení a látkovou výměnu a neměla by chybět ve dnech odpočinku a stání, při výměně srsti nebo po nemocech.
    Rychlá příprava bez vaření, možná i se studenou vodou
    Podporuje trávení, obsahuje byliny
    Nízký obsah škrobů
    Vysoká stravitelnost

Irish Mash je zvláštně jemné chutné krmivo, které je velmi blízké původní tradiční receptuře z pšeničných otrub a lněného semínka. Po staletí je Irish Mash krmen koním po těžké práci, v obdobích rekonvalescence nebo pro předcházení kolikám. Tekutá až kašovitá hmota ze lněného semene a pšeničných otrub působí povzbudivě na apetit a zažívání, očišťuje zažívací trakt (např. při klidových dnech na stání), a zlepšuje tak situaci látkové výměny.

Koně milují Irish Mash tak silně, že jej dobře přijímají jako první potravu po kolikách, operacích, těžkých nemocech, při nechutenství, žvýkacích problémech. Irish Mash podporuje regeneraci po soutěžích, v období připouštění, po porodech a velmi dobře se osvědčil i v období línání a výměny srsti.

Tradiční receptura Irish Mash byla vyvinuta podle nejnovějších vědeckých poznatků z oblasti výživy. Žluté lněné semeno, šetrně drcené speciálním technologickým postupem, umožňuje rychlou přípravu bez vaření. Irish Mash je možné krmit již po velmi krátké době bobtnání. Vysoká stravitelnost a dietetické působení je zaručeno nízkých obsahem škrobů, jemným sladovým extraktem, vybranými bylinami, pivovarskými kvasnicemi a fermentovanými obilovinami bohatými na enzymy.

Irish Mash může být krmen namísto energetického krmiva,  1 – 3 krát týdně, ve zvláštních případech (například po operacích nebo při žaludečních vředech) také výhradně, spolu se senem a krmnou slámou.
1 – 1,5 kg Irish Mash promíchejte se stejným množstvím horké vody, nechte stát cca 15 minut  a podávejte koni teplé.

Irish Mash lze míchat s výrobkem Equi Mall.

Irish Mash - Krmivo s tradicí

Složení:
Pšeničné otruby, ječmenné vločky, směs olejů ze semínek (lněné semeno, slunečnicové semeno)  9,2%, celozrnné ovesné vločky 9,0%,  kukuřičné vločky, melasa z cukrové řepy, jablečné výlisky, řízky z cukrové řepy, travní řezanka sušená teplým vzduchem, slupky vinné révy,  jablečný sirup, pivovarské kvasnice 1,4%, sůl, pšeničné klíčky, sladová kvasnicová mladina  1,0%, směs olejů (lněný, slunečnicový a z kukuřičných klíčků) lisovaných za studena 1,0%, extrakt z jader vinné révy, kukuřičné klíčky, koriandr 0,5%, vápník z mořských řas.

Doporučené dávkování
Na každých 100 kg tělesné hmotnosti koně rozmíchat cca 70 – 200 g Irish Mash ve stejném množství teplé až horké vody, nechat odstát cca 15 minut a podávat koni teplé. V letních měsících může být Irish Mash připravován také se studenou vodou, přičemž čas potřebný pro nabobtnání se zvyšuje na 30 minut. Zpravidla se krmí 1 – 3 krát týdně, v případě potřeby je možno nabízet ve zredukovaném množství i denně.

Dietní krmný doplněk pro koně, vhodný při chronických poruchách tlustého nebo tenkého střeva a v rekonvalescenci nebo při podváze. Doporučené období krmení: 6 týdnů. Před krmením nebo před prodloužením krmného období doporučujeme obrátit se pro radu na veterináře. Vhodné také pro stará zvířata.           

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: