Podkováky MUSTAD JC 250ks
Všestranný podkovák určený pro přibíjení vysoko do kopytní stěny. Podkovák má extra dlouhé a tenké tělo. Důvodem pro takové kování je minimalizace poškození kopytní stěny ušlápnutím podkovy. Vhodný je pro většinu koní, zejména pro koně, kteří mají tendenci ztrácet podkovy, koně na pastvě a koně pracující v různých terénech.
Všestranný podkovák určený pro přibíjení vysoko do kopytní stěny. Podkovák má extra dlouhé a tenké tělo. Důvodem pro takové kování je minimalizace poškození kopytní stěny ušlápnutím podkovy. Vhodný je pro většinu koní, zejména pro koně, kteří mají tendenci ztrácet podkovy, koně na pastvě a koně pracující v různých terénech.
podkováky JC 00/41mm
podkováky JC 0/45mm
podkováky JC 1/49mm
podkováky JC 2/53mm
podkováky JC 3/57mm
podkováky JC 4/61mm
podkováky JC 5/65mm
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pro koně |
|---|---|
| EAN: | Zvolte variantu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
| Výrobní společnost : | Mustad S.p.A. |
|---|---|
| Adresa : | Via Sant’Anna, 59/21 10070 Balangero (TO) Italy |
| E-mail : | mustad@mustad.it |
Související produkty
Podobné produkty
Měkce podložená ohlávka z pevného nylonu. Stříbrné pevné kování. Plynule nastavitelná.
Tvrdé hřbílko se používá především jako protikus k čištění jemných kartáčů, ale velmi dobře se uplatní i jako jemná masážní pomůcka na velké, měkké svaly zádi, plecí a krku.
Kožená uzdečka z olejované kůže. Zlaté kování Dodáváme bez otěží
Clean HOOF energy. Balzám je určený pro intenzivní i dlouhodobou péči o kopyta a střelky, které trápí suchost, lámavost nebo hniloba. Pomáhá také při podlomech a díky svému...
Zajistěte svému koni maximální komfort a stabilitu s touto moderní podsedlovou dečkou z kolekce Lauria Garrelli, která kombinuje technický materiál s promyšlenými detaily.
